vissza | nyomtatás

HÉTPECSÉTES VÁRTÚRÁK

Hétpecsétes Vártúrák elnevezéssel 2009. márciusi kezdettel pecsétgyűjtős túrajáték indult! A játék lényege, hogy az erre a célra árusított Hétpecsétes Vártúrák 1. Pecsétgyűjtős Kalauzba három éven belül össze kell gyűjteni a megadott hét Veszprém megyei vár:
Csesznek, Csobánc, Nagyvázsony, Somló, Sümeg, Szigliget, és Várpalota várainak pecsétjét!
A hiánytalanul teljesítők részt vehetnek az évente megrendezendő sorsoláson, melyen értékes díjakat nyerhetnek.

FEDEZZE FEL VESZPRÉM MEGYE VÁRAIT!

Kedves Várbarátok!
Ismételten sok szeretettel gratulálunk a Hétpecsétes VÁRTÚRÁK TÚRAJÁTÉK teljesítéséhez! Reméljük sok kellemes Váras élményben volt részük!
A 2013. augusztus 3-án 10 órától, egész napos programként meghirdetett XVI. Cseszneki VÁRJÁTÉKOK-ra sok szeretettel meghívjuk és elvárjuk Önöket!
A VÁRTÚRÁK TÚRAJÁTÉK teljesítők számára a VÁRJÁTÉKOK megtekintése természetesen ingyenes! Mindösszesen arra kérjük Önöket, hogy az eredeti VÁRTÚRÁK Kalauzukat igazolásképpen legyenek szívesek hozzák magukkal.  Részletek itt. 

A Cseszneki VÁRJÁTÉKOK vendégeit idén is meghétpróbáztatjuk. Akik kiállják a próbákat, azokat a Cseszneki Vár Várvédő Bajnokává fogadjuk, mely címet egy esztendeig büszkén viselhetik! A XVI. Cseszneki VÁRJÁTÉKOK-hoz jó szórakozást, valamint további tartalmas Vártúrákat kívánunk Önöknek!

 

Várva-várva! - Várról Várra!

A VÁRTÚRÁK TÚRAJÁTÉK szervezője a Cseszneki Programiroda a CSESZNEKI NYÁR rendezvényeivel várja látogatóit - érintetlen természeti környezetben a Bakony szívében - a több, a mint 700 esztendős Cseszneki Várban és a Vár melletti "Kőbánya" Szabadtéri Színpadon!
További információk: http://www.csesznekinyar.hu/

Kívánok Önnek és Családjának nagyon kellemes és tartalmas Vár-as kirándulásokat!

Nagy Ferenc
Cseszneki Várkapitány