HÉTPECSÉTES VÁRTÚRÁK

Hétpecsétes Vártúrák elnevezéssel 2009. márciusi kezdettel pecsétgyűjtős túrajáték indult! A játék lényege, hogy az erre a célra árusított Hétpecsétes Vártúrák 1. Pecsétgyűjtős Kalauzba három éven belül össze kell gyűjteni a megadott hét Veszprém megyei vár:
Csesznek, Csobánc, Nagyvázsony, Somló, Sümeg, Szigliget, és Várpalota várainak pecsétjét!
A hiánytalanul teljesítők részt vehetnek az évente megrendezendő sorsoláson, melyen értékes díjakat nyerhetnek.

FEDEZZE FEL VESZPRÉM MEGYE VÁRAIT!

Kedves Várbarátok!
Ismételten sok szeretettel gratulálunk a Hétpecsétes VÁRTÚRÁK TÚRAJÁTÉK teljesítéséhez! Reméljük sok kellemes Váras élményben volt részük!
A 2013. augusztus 3-án 10 órától, egész napos programként meghirdetett XVI. Cseszneki VÁRJÁTÉKOK-ra sok szeretettel meghívjuk és elvárjuk Önöket!
A VÁRTÚRÁK TÚRAJÁTÉK teljesítők számára a VÁRJÁTÉKOK megtekintése természetesen ingyenes! Mindösszesen arra kérjük Önöket, hogy az eredeti VÁRTÚRÁK Kalauzukat igazolásképpen legyenek szívesek hozzák magukkal.  Részletek itt. 

A Cseszneki VÁRJÁTÉKOK vendégeit idén is meghétpróbáztatjuk. Akik kiállják a próbákat, azokat a Cseszneki Vár Várvédő Bajnokává fogadjuk, mely címet egy esztendeig büszkén viselhetik! A XVI. Cseszneki VÁRJÁTÉKOK-hoz jó szórakozást, valamint további tartalmas Vártúrákat kívánunk Önöknek!

 

Várva-várva! - Várról Várra!

A VÁRTÚRÁK TÚRAJÁTÉK szervezője a Cseszneki Programiroda a CSESZNEKI NYÁR rendezvényeivel várja látogatóit - érintetlen természeti környezetben a Bakony szívében - a több, a mint 700 esztendős Cseszneki Várban és a Vár melletti "Kőbánya" Szabadtéri Színpadon!
További információk: http://www.csesznekinyar.hu/

Kívánok Önnek és Családjának nagyon kellemes és tartalmas Vár-as kirándulásokat!

Nagy Ferenc
Cseszneki Várkapitány

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Kapcsolodó cikkek:


Legfrissebb bejegyzések:
2015-12-03
"Élő Vár Zemplénben" című kiemelt turisztikai projekt bemutatása
 | részletek
FÜZÉRI FELSŐVÁR TURISZTIKAI HASZNOSÍTÁSA,RÉSZLEGES MŰEMLÉKI REKONSTRUKCIÓJA A rekonstrukció célja, hogy Füzér vára – a 16-17. századból fennmaradt gazdag tudásanyag felhasználásával...
2015-11-25
329 év után elérte eredeti magasságát a Regéci Vár öregtornya
 | részletek
Felkerült az öregtoronyra a tetőzet, így az I. Lipót császár és király parancsára 1686-ban lerombolt vár 329 év után elérte eredeti magasságát – mondta el Virág Zsolt projektmenedzser (Magyar...
»» minden bejegyzés
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.